logo haan optiek

myopie management

Myopie Management


Meer informatie vindt u in deze folder.

Bijziendheid (myopie) komt steeds vaker en op steeds jongere leeftijd voor. Ook de mate van bijziendheid wordt steeds extremer.
Op dit moment is al zeker 50% van de jongeren in Europa bijziend. In Azië is dat zelfs meer dan 80%.

Contactlensfabrikant Procornea Nederland B.V. is de eerste in de Benelux met een daglens die een remmende werking heeft op de verergering van bijziendheid bij jongeren (myopie management).

Hoe werkt het?

Dit wazige zicht komt omdat je oog in de (as)lengte zo sterk groeit dat de afbeelding waar je naar kijkt niet meer óp het netvlies afgebeeld wordt, maar ervóór. Je oog is als het ware te lang.
Als het oog nog langer groeit (hoog bijziend) neemt het risico op vervelende oogaandoeningen zoals netvliesloslating enorm toe.

Vooral bij jongeren gaat deze groei snel. Het unieke ontwerp van MiSight® 1 day heeft speciale behandelzones met ActivControl® technologie. In de contactlens zijn speciale ringen aangebracht waardoor de verergering van de bijziendheid actief wordt geremd én je tegelijkertijd scherp zicht hebt ongeacht verschillende pupildiameters en lenscentratie.

Wilt u meer informatie? Maak gerust een afspraak.

Afspraak maken

Lees meer: myopie management

Droge ogen spreekuur

DROGE OGEN SPREEKUUR


15 tot 20% van de bevolking heeft last van droge ogen, boven de 40 jaar zelfs meer dan 40%. De meeste mensen gaan hiermee naar de huisarts, oogarts of apotheek om daarna met druppels weer naar huis gestuurd te worden.

Deze druppels verzachten de klachten tijdelijk maar bieden geen oplossing voor het probleem. Heeft u vaker last van:
- zanderig, stekend gevoel in uw ogen
- geïrriteerde rode ogen
- branderige, jeukende ogen
- zware, vermoeide oogleden
- tranende ogen
Dan is de kans groot dat de traanfilm niet stabiel is.

De functie van een goede traanfilm is o.a.
- bescherming en bevochtigen van het oogoppervlak
- wegspoelen van stofjes en afvalstoffen
- voeding en zuurstofvoorziening
- goede gezichtsscherpte

Een goede oplossing voor bovenstaande klachten is om een droge ogen afspraak bij ons in te plannen. Wij gaan samen met u de klachten in kaart brengen en een oplossing zoeken voor dit ongemak.

De kosten van dit onderzoek zijn € 79.- met bijbehorend warmtemasker, gel en druppels.

Lees meer: Droge ogen spreekuur

Disclaimer

Informatie over de inhoud van deze website

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg en aandacht samengesteld. Het onderstaande is van toepassing op deze webpagina. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van deze website besteden, is het mogelijk dat de informatie die hier is gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Desalniettemin spannen wij ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Haan Optiek aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

De informatie op deze website kan zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Het auteursrecht op deze website berust bij Haan Optiek of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Haan Optiek. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming door Haan Optiek.

Onze visie op jouw gezicht

Onze visie op jouw (ge)zicht

Haan Optiek is al vanaf 1975 een begrip in Stein vanwege onder andere uitstekende service en garantie, gediplomeerde vakmensen en een uitgebreide collectie monturen en producten. Sinds 1 oktober 2007 zijn Mark en Arlette Beenen de trotse eigenaars van Haan optiek. Met ons 4-koppig team (Mark en Arlette, Jurgen Molenaar en Hans Meijs) willen wij u graag van dienst zijn.

Bij Haan Optiek vindt u op het gebied van de oogmeetkunde de modernste apparatuur omdat wij de hoogste  eisen stellen aan de kwaliteit van een deskundige oogmeting. Bovendien volgen wij de laatste trends en ontwikkelingen wat betreft (zonne)brillen en contactlenzen. Loop gerust eens binnen bij Haan Optiek om te zien wat de mode te bieden heeft en maak uw keuze met behulp van onze Smart  Mirror

Bij ons staat oogzorg voorop. U moet uiteraard in eerste instantie goed kunnen zien. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde apparatuur en technieken garanderen wij de hoogste mate van service en kwaliteit. Een (zonne-)bril of contactlenzen zijn ook echte gezichtsbepalers. Een onmisbare accessoires en onderhevig aan de laatste trends op modegebied.

Wij hebben de collectie die uw persoonlijke voorkeuren onderstrepen en uw uiterlijk accentueren. Vakkennis, persoonlijke aandacht en ouderwets goede service: dat zijn de eigenschappen die er samen voor zorgen dat wij u de beste oogzorg kunnen bieden!

Lees meer: Onze visie op jouw gezicht

Online agenda

Online Agenda

Maak hieronder uw gewenste afspraak in onze agenda. U ontvangt van ons een bevestiging van de gemaakte afspraak. Indien u geen bevestiging ontvangt raden wij u aan telefonisch contact op te nemen.
het is mogelijk uw lenzen en ogen te laten controleren volgens de richtlijnen van het RIVM.

U mag ons ook altijd bellen voor het inplannen hiervan op: 046 - 433 33 33

Lees meer: Online agenda

Contactgegevens

Raadhuisplein 55
6171 JC Stein
Routeplanner →

 • Telefoon
 • E-mail

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  9:30 tot 18:00

 • Woensdag

  9:30 tot 18:00

 • Donderdag

  9.30 tot 20.00

 • Vrijdag

  9:30 tot 18:00

 • Zaterdag

  9:30 tot 17:00

 • Zondag

  Gesloten

© 2021 Haan Optiek  •  Alle rechten voorbehouden  •  Website door Futuron  •  Disclaimer